adobe photoshop & hasilnya

yup, memang nak rehat. tapi nak post satu entry jek. pls..pls.. satu jek. hehe..
so, ni hanyalah beberapa gmbr yg sempat di edit dgn menggunakan adobe photoshop cs3. sorry tak brape nak cantik.
am i mesmerizing?? :-p

dah janji dgn en dean nak edit pic ni. maaf la lmbt..
see, men gitar pki baju melayu dgn ken pelekat. hehe..rox!!

29 tukang karut:

@LiYaNNuaR said...

wahhh... sedang dalam bchenta kah... hikhikhik... dari dulu sampai skrg... tak reti2 lagi guna photoshop... ape ke menda tu ek???

ARC said...

wahh hebat2

n a r d indie winkie said...

to @liyannuar: photoshop leh edit dgn lebih advance. itu adalah software. hehe..

to ARC: thanx

ab geldofg said...

nak belajar hehehehe

Anonymous said...

musik sekadar keseronokan, setiap orang ada cara tersendiri untuk meluahkan permikiran intelektual secara kritis, tiada sempadan untuk menjelaskan perhitungan, moga tidak terlintas dijalan yang serong,pencung didalam menjalani tugas dan amanat berat yang sedang dipikul insyaallah. ~sHAkit RumaH~

illy. said...

nard mau s/ware photoshop.
blh ka?

Dr Zek said...

nice pic editing...serious

en_me said...

ken pelekat, tak pakey suar dalam tewww.. hi cek nard yg jeliterr tewww..

jantan said...

edit gamba kite boleh x?

kikiEy said...

wah nice=)

matahari said...

cantik gak gitar tu ye hehe,nice pics!

haniey said...

nad...bile nak edit gambo kite??
nak juge!!!

fatindean said...

ececececeh
ter'mesmerize' sungguh aku
hehe

Witty Angel said...

cantekk 1st picture tu..=)

dakchomey said...

x mahir dgn benda alah tu..pening pale ble byk sgt kegunaan..

arbaeyah said...

nice blog! i love the banner xD

aie akaike said...

huh. rock habeh. steady2!

goasop said...

chantek!!

btw, jgn lupa amik award ye!

Erieq said...

nice blog

chuel said...

cantek.

AzRi AzyAn said...

lalu jap..award 4 u! ^_^

Rashid said...

hehe.. sayapun. asyik dengar je istilah photoshop tu tapi nak gunanya.. senyum jer le.

Nak minta n a r d indie winki tolong ajarkan.. leh ke? ..nanti sy belanja makan..

Norie Rieza said...

wah3..cantik lar teknik edit dia..nice2..

The Spiral Eyes said...

tolong ajar aku jadah ni...aku selalu nak buat tapi tak tahu,kalau aku pandai buat brulah pasa sanda namanya

KhaLifah feDi said...

adobe photoshot !!satu masa dulu kf ade studylah sekejap lps tue lame dh tak wat dh lupe lah..mase tue tgk jdi p'anggur terhormat hehehe..

p/s:-kf megundangmu ke blog kf yer sambil2 tue leh bagi jawapan utk soalan ini-->
"antara adam "n" hawa,man titik temunya"?

ok slm kenalan..semoge entry2 yg bgus kf bisa jumpe slps kunjungan ini iyer..

n a r d indie winkie said...

ello guys.. thanx a lot for all your comments. sorry tak dpt nak reply satu2. but, what can i conclude that i am not so perfect editing picture using adobe photoshop. i just learn by tutorial, and so that was the result. tapi boleh je if sesape nak saya ajarkan. hehe.. nak tolong editkan pon boleh, tapi mana gmbrnye. ahaks..

KhaLifah feDi said...

alamk kf dh hilg ghairah nk study lik benda alah ini..hehehe

mr.syazwan said...

haaa leh bljr ngan awk ni nk wat photoshop yg best ni.. huhu

n a r d indie winkie said...

to khalifah fedi: nape leh ilang ghairah ni? ahaks.. soalan tu ek? mane ek titik temunya. tak sure katne. jawapannye ape ek?

to mr. syazwan: boleh2. sila2..:-)