sepetang bersama liyana..

petang tadi saat2 membosankan telah melanda diri. hati jiwakacau dah kembali ok. jadi mood mkn pon kembali ok. haha.. tapi nak mkn pkl 4 ptg, munasabah kah kalo kafe bukak and ada lauk. oh..tidak. maka, aku bersama2 dengan liyana..bukan liyana jasmay, tetapi liyana hazwani. kenapa tetiba aku menyebut liyana jasmay, mgkn kerana aku sgt meminati lakonan nya. :-]
we all decide mkn kat nasi kandar subaidah. aku makan? hoh..jgn ditanya.. mcm pinggan skali aku nak telan. lapar deh. tapi pas mkn rase cam nak muntah balik jek. very2 full lor.. huhu.. disebabkan stock makanan ringan dah kekeringan di bilik, maka kami decide utk ke tesco sungai dua terus. maka, petang kami abis disana. haha.. tak mau ar cite pnjg. hang mai tgk gmbaq2 ni..
terkantoi sudah bahawa liyana penggemar makanan ringan

benarkah biskut ini sedap??

liyana suggest beli biskut ni..tapi aku sama skali tidak berminat kerana..
aku jatuh cinta pada biskut ini:

biskut lexus paling sedap!!

liyana juga penggemar yogurt.

menurut liyana yg baru sahaja pulang dari Nagoya, Jepun, susunan yogurt kat Jepun memang mcm kat atas. hehe.. so, siapa tiru siapa??

siap borong tudung lagi tu..

tgk2 cincin jek.. cincin murah kot.. ahaks.

oh..sapakah si gadis ini??:-p

kami akhirnya selamat smpi ke hostel maghrib2. ntah pape jek. maghrib baru nak balik. ish..ish.. so skrg masa menternak bakteria dlm perut aku. bakteria baik ok.

kerana tahukah anda bahawa yogurt ini mengandungi 2 jenis bakteria.. Lactobacillus bulgaricus dan juga Streptococcus thermophilus yang baik untuk badan. dan bukan bakteria Escherchia coli yg boleh menyebabkan org creet breet. (sebab bakteriologi subject fevret aku..:-p). jadi..marilah mkn yogurt!!

14 tukang karut:

ahmdsyhmi said...

cuba kamu try telan salmonella spp, trypanosome brucei takpon yang paling sedap necator americanus.

*sedap oh, lagi sedap dari lexus kamu tu.

aie akaike said...

nard, ko dak usm ke?

n a r d indie winkie said...

to ahmdsyhmi: hoh?? kalo dah lama hidup boleh la try telan salmonella spp tu, mahupon bakteria2 yg kamu ternak itu. :-p
to aie: yup, usm. hehe.. ko ade member ke kat sini?

AzRi AzyAn said...

biskut lexus plg sedap! hihi~
eyh br taw yogurt ade bakteria..

pemikir lapuk said...

:)salam sai be

hajime said...

ah!
yogurt!
best2!

The Spiral Eyes said...

kamu patut bawa aku sekali,pembeli makanan ringan terbaik adalah aku

apei budak kampung said...

gue pun suka bangat lexus

Luth Textile said...

amboi..
dlm perut ada baketeria ke?
alahai..

n a r d indie winkie said...

to azri azyan: yup, dlm yogurt ada bacteria. mari kenduri bakteria. yeeha!!

to pemikir lapuk : salam2..:-)

to hajime: kamu peminat yogurt jugak kah?

to pasa sanda: haha..cik pasa, memang perkhidmatan cik pasa utk membeli brg2 sgt diperlukan..:-P

to apei: wah..ramainye peminat lexus. jom buat kelab.. ahaks

to luth: ya..espcecially perut kamu. sgt byk bakteria.. haha..

Anonymous said...

nad,ish2 famous jap yana dlm blog nad ni..malu2! haha..abs sume die citer,dr A smp Z.hebat2..=)

anyway,cantik la blog nad..hehe.perasan la 2..huhu

n a r d indie winkie said...

to anonuymous merangkap cik liyana sendiri: ahaks.. mesti la cantik. mcm org nye. tak gitu?:-p
mesti, nak ngumpat yana disini la tmptnye

lunaticg said...

salam...
macamana lar dapat gambar dalam tu...
tescho skrg tak bagi org ambik gambar kat dalam kedai dia, nasib baik lepas...

n a r d indie winkie said...

to lunaticg: besela. kamera saya cam cctv..:-p