fulus..fulus

gambar hiasan

semester last aku merangkap semester 6 dah start arini.. dan bese la, baru2 masuk memang prob duit. poket semakin menipis. bebudak PTPTN dah dpt duit 2 ari lepas. tapi aku lom dpt. huhu.. smoga sponsor aku, JPA cecepat masukkan duit. tak sbr nak pegang duit byk ni. rase gatal jek tangan kan..erk..tapi takut boros.

kawan2 doakan moga aku murah rezeki dan tak boros k. aku akan doakan murah rezeki korg jugak. ^_^

17 tukang karut:

ARC said...

now is mid sem 2 ed but my 2nd sem allowance still hasnt been banked in..aiyoo

goasop said...

huks. tgh2 tgu allowance la detik paling best. =P

smoga u x boros ye! =)

n a r d indie winkie said...

to ARC: sabar2. kita cam situasi sama jek ni. mgkn lmbt la tu masuknye.

to goasop: hehe..thanx ije. harap2 smoga tak memboroskan diri.

ab geldofg said...

tngan sbelah mana yg gatal tu?

Oasis said...
This comment has been removed by the author.
jantan said...

meh sini sayer simpan
hahaha

Oasis said...

amin

amir.myself said...

sume nak nasihat xboross..
aku nak ajak ko shopping la lak nadd!! ahah.. padini concept kat pavi surga shoppingku~

jjooommm!!! haks..

Anonymous said...

salam, jika bimbang duit yang dipegang itu susut, berikan saja pada orang yang dipercayai seperti ibu. utamakan pada benda yang penting. keperluan yang utama, yang kehendak diketepikan. yang kehendak boleh dicari, ianya tak kemana.rancang perbelanjaan secara terperinci. jangan duit dijadikan raja dalam minda, tiada duit tiada usaha. mind set sebegitu yang kita tak mahu dan tak perlu dalam kotak pemikiran kita, tidak perlu saya bermadah panjang kerana anda merupakan pelajar dikalangan yang bertuah.mempunyai daya pemikiran yang gritis dan inovasi,semua perkara diatas anda sudah mengawalnya secara menyeluruh insyaallah. moga berjaya dalam akademik dan hidup anda. dan yang penting kami disini mendoakan yang terbaik bagi anda. HARAPAN IbuAyah yang masih hidup, ~sHAkit RumaH~

en_me said...

sponsor yg satu lagikkks (FAMA - father and mother) teww takleh nak huluq dulu kerrr.. ehehe, hi adek nadya yg jeliterrr.. salammmz

n a r d indie winkie said...

to ab geldofg:tgn belah kanan. hehe..

to jantan: nak simpankan? jgn gunakan sudah..:-p

to oasis: alhamdulillah

n a r d indie winkie said...

to amir.myself: hoh? ko memang suka membuatkan aku belanja boros..

to anonymous (en dean): terima kasih. saya akan igt kata2 itu. nnti suruh dad simpankan..

to en_me: tak mo mntk FAMA. kata pon independent kan. ahaks.. thanx:-)

ab geldofg said...

kalau kanan...tndanya lama lagilah nak dpt duit...hehehehe

amir.myself said...

alaaaa.. sesekali..
year end sale bukan tiap2 hari ade
hahaha.. ak cam dah jadik 'evil side' ko je.. adoi..
insafffff...
jom berjimat~

shisha at kedai arab jalan damai, ampang tonite!! who's joining?? jommmm!! :P

n a r d indie winkie said...

to ab geldofg: bukan kanan maknanya nak dpt duit ke? hihi

to amir: haha..aku tak isap shisha. tak reti pon. tak mo join ko ar. kalo ko ajak gi mkn kfc ke aku nak.

ARC said...

elaun sem 1 yg baru dimasukkan 2 minggu pas sem 2 ni tinggal 200 je apekess??hhuhhuhu tgh miskin gila nih

sape2 yg terbace ni sila dermakan wang anda ke wallet saye
*saye bukan anak yatim, dan bukan juge mangsa tanah runtuh yang KAYA RAYA tu~

faizedz said...

tate kena mengena kat post...

anda telah terima award sile layari blog axe utk mengambil nyer...

ini adalah announce je... hehehe