what a boring day

huh.. blur..and terus blur. hari kedua aku berada di usm. duk kat hostel cahaya gemilang yg dorg duk ckp agak haunted..
haha.. tak tau la. tawakal jek. aku duk selama 2 hari ni ok jek. insyaallah tak pape. actually aku bosan tak tau nak wat pe. dlm kepala igt rumah jek. kalo la rumah ku sekangkang kera dari penang, dah lama aku balik. tapi ni bajet kena lebih kalo nak balik. raya haji pon aku tak dpt balik. sedih gile..erm..pe nak wat ek. takpela.. upload la pic bodoh2 pernah aku buat. hehe..
aretha franklin versi nard
paramore versi nard

13 tukang karut:

goasop said...

owhh ju-on? tskk.

ChesterChaz said...

haha.. ni mmg boring gile nih.. anih dh gmb tu jd gitu.. hehe.. anyway slamat bkenalan

n a r d indie winkie said...

haha..tau takpe. memang buhsan tahap dewa..

VIRTUALWRITER said...

HI, Cheer up lah. Mau tanya winkie yang paling suka apa? tell me, Nanti saya buatkan award untuk kamu supaya senang selalu. Missing UR home is normal, saya juga waktu sekolah dulu.

n a r d indie winkie said...

hehe.. thanx virtualwriter. saya suka ape ek? saya suka macam2. tido, makan, ambik gmbr, dengar lagu. hehe..

Rashid said...

sekadar tumpang senyum.. hehe.
Pernah merasai sama tahap buhsan yang paling ktitikal.. serba tak kena. Tidurpun tak kena juga. hehee

ops! maaf. belum bagi salam.. Salam kenalan dari kerdipanbintang

aie akaike said...

kalau anda bosan, cuba kira jumlah bulu hidung anda. cara ini terbukti sgt efektif utk menghilangkan kebosanan. betul tak tipu... ;)

n a r d indie winkie said...

salam perkenalan juga rashid..:-)
oh aie mengajar ke mengira bulu hidung. nnti akan kucuba. haha..

aie akaike said...

untuk senang mengira, biarkan ia memanjang... hee.. ;)

Rashid said...

Salam,

Tak balik kg ek..
Jangan bersedih.. Mari saya nyanyikan lagu raya utk n a r d indie winkie..

"Balik Kampung.. ooo hooo balik kampung... hati girang".. hehe.

ceria-ceriakan diri.. jgn sedih-sedihkan diri. huhuuuu seronoknya balik kg.

n a r d indie winkie said...

to aie akaike: ape rahsia nak pnjgkan bulu hidung? haha..
to rashid: sedih ar camni kalo makin dinyanyikan lagu. antala rendang ke, ketupat ke. huhu..

wan fara said...

tak balikk? mseti bosannn!!~ huhu hati2 tau kat USM tu :P.. take care..

n a r d indie winkie said...

hehe..thanx sis fara. :-)