project pop??

hari2 busy terus berlalu non-stop. ahaks.. and skrg dpt relax sedikit daripada pergi ke lab. my final year projek dah tak banyak dah. insyaAllah before bulan 1 dah boleh siap. and from now on, i can start to write thesis. yeah.. setelah check result yg kuar arini, rasa cam lagi bersemangat jek. hehe.. thanx God for everything..=)

10 tukang karut:

CriticalThinker said...

aku taktau plak 3 dah sampai mesia?

n a r d indie winkie said...

yup.. dah smpi. tapi tak tau la bile dia smpi. hehe..

goasop said...

alhamdulillah.. ehe.

n a r d indie winkie said...

to gaosop: hehe.. ya..syukur alhamdulillah..

n a r d indie winkie said...

to gaosop: hehe.. ya..syukur alhamdulillah..

eiza in the house.. said...

adik nard ambik course aper ekk?

eiza in the house.. said...

aper2 pun wish u luck ok..:)

n a r d indie winkie said...

to eiza: saya ambik kos biology. major biotech. heheh.. thanx sis for the wish=)

Rashid said...

Salam n a r d indie winkie,

Tahniah!!!!! dah boleh mulakan penulisan tesis tu. Moga berjaya.

Saya berharap nard indie winkie terus tabah & kuatkan semangat semasa dalam proses menulis tesis itu nanti.. banyak cabarannya..

n a r d indie winkie said...

to cikgu rashid: terima kasih atas sokongan. saya akan teruskan menulis tesis wlupon byk rintangan melanda. especially bile dah mengadap laptop dan tenet. mcm2 nak bukak. hehe..