dapat award!!!

yay.. lama sungguh tak mengupdate. haha.. sorry guys. kumpul idea. hehe.. but then, dah ade dah idea. sume dtg spontan. tak payah nak kumpul2. before terlmbt, nak ucapkan selamat tahun baru 2009. moga tahun ni lebih bermakna dlm hidup. ahaks.. cam poyo jek. and, nak ucapkan thanx kat goasop merangkap nama lainnye ijechan dan juga kat azri azyan coz bagi award. woho..terharu bangat. first time nih.. sob..sob..
untuk award ini saya perlu bagitau 10 fakta tentang saya.
1. nama diberi nurulnadia kotap
2. anak sulung
3. lahir kat perak tapi duk kat johor
4. lahir pada 13 april 1987
5. single but not available..ahaks
6. blaja kat USM..apex (accelerated program for excellence kot)
7. majoring in biotech, minor plak management
8. suka kaler pink+hijau. kombinasi kaler yg cantik
9. saya sayang family saya..juga sayang akan dia (en dean)
10. saya sedang menyiapkan thesis

BLOG INI CUTE!!!

saya ingin memberi award pada..
  1. fatin
  2. haniey shakila
  3. illy
  4. amir
  5. arc

11 tukang karut:

ab geldofg said...

single but not available...tu yg tk sedap dngar hehehehe

KhaLifah feDi said...

emm hahaha..kf nak tanyer apsal bdk pompuan suke color pink arr1!!!

psst: hati2 dgn ab geldofg tue..die tgh ghairah tue..hahaha

ab geldofg said...

ko ni KF kcau je

krokos said...

mine dont get an award?? sob sob..

KhaLifah feDi said...

eem ekau yg meyibuk ..hahaha..apedah ab ..geldofg ko pegi siapkan tulisan utk entry esok..

dakchomey said...

akak bukan double not available kew?

mr.syazwan said...

ermm SAYA XDE KEW?? huhuhu

Erieq said...

single but not available???itu bermaksud belum berkahwin ker? hehehehe

n a r d indie winkie said...

to ab geldofg: benarkah kamu tgh ghairah bak kata kf?? haha..

to kf: mgkn lahir2 dah ditonjolkan dgn kaler pink. tu yg jadi peminat pink. ahaks.. nape dgn ab geldofg? benarkah dia sedang ghairah?

to krokos: nnti ada lebih saya bagi award kat awak plak:-P

to dakchomey: akk double ke? hehe..

to mr syazwan: awak nak ek? takpela, nnti saya bagi award kat awak plak

to erieq: hehe.. betul la tu lom kawen.

fatindean said...

thank u nard tp blog gwe mcm xbpe nk dserve la blog yg cute tu.nway thanks!

maicher said...

leather handbags
bags
bag
handbag
handbags