cousin ku kawen sudah

w
yeay!! aku dpt akak ipar. ngee...walaupon bukan abg ku yg kawen, tapi cousin ku dah ku aggp mcm abg sendiri. hehe.. aku tumpang gembira coz dia dah mendirikan rumah tangga setelah termeterainye akad nikah dengan skali lafaz pada ahad lepas, 30 nov 2008 kat gemas, n9. merangkap umah pompuan la coz kazen aku duk segamat. hehe.. majlis yg agak sederhana tapi best. tapi majlis bersanding hanya buat di pihak perempuan sahaja. tetapi tidak di rumah lelaki. cume buat kenduri kecil malam sebelum akad nikah. tapi ada gak story mory yg agak sedih time nak anta pengantin. van yg dipandu my dad rosak. ada 10 org dlm van tu. dan mereka sume terkandas dan malang sekali coz tak dpt hadir time nikah dan sanding my kazen ni. isk.. tak patut betul org yg kasi sewa van bengong tu. muka sume hampa. kesian gile la. sebab van tu jugak aku tak dpt balik penang mlm 30hb tu. siot betul. tapi takpela, mungkin tu yg telah ditakdirkan, jadi kami tunggu kazen lagi sorg ni nak kawen tahun depan merangkap adik pengantin lelaki, nazuar. hehe..aku kawen? oh.. for sure lambat lagi. :-p




8 tukang karut:

makingahero said...

Nice bride...i wish them may god bless you

goasop said...

chantek n unik la combination pink + putih. sweet~ xde npk gurly sgt. pape pun, wish all d best for both bride n groom.~

Rashid said...

Salam.
Asyik tunggu cousin je kawen.. org sana tu ehemmm..ehemmm..ops! tersedak lak.

Adooii apa la punya van 'nakal' tu. Tak sporting betul.. hehe. Sabar je la..

n a r d indie winkie said...

to makingahero: thanx for the wish..^_^
togoasop: thanx also for the wish.. nnti u kawen mesti colour lagi menarik. hehe.. tapi saya suka pink. so, nice la kalo kapel ni pki pink.
to rashid: tu la, van tu ntah pape jek. agaknye anta kat "pimp my ride" pon dorg taknak repair. haha.. eh, org sini kawen lmbt lagi tau..:-p

wan fara said...

ihi kawen2...
anyway cntik. ske r. hmm pelamin cntik n bju juge, hope dpt cr cmni ble my turn nnti :P

n a r d indie winkie said...

to wan fara: ya, sis mampu lakukan yg lebih cantik. sesuai dgn wajah yg cute.. hehe..

wan fara said...

hihi mampuu lakukann~ kamu pun sama =)

n a r d indie winkie said...

ahaks.. saya insyaAllah. yg penting duit ada, sume cantik.:-p