tag tertinggal

dah byk2 wat tag tadi leh plak terlupa tag dari cik aina atau pretty witty angel nih. sowi deh. oke, skrg aku jawab.. 

*Sesiapa yang kena tag, kena tulis 10 sesuatu berkenaan orang yang meng'tag' dia....

1.nama dia aina
2.student medic final year
3.blog die http://www.prettywittyangel.blogspot.com/
4.ex-zainabian 97-99
5.orangnye cantik, cun plak tu
6.lokasi dia skrg di dublin
7.anak sulung
8.dia kata dia tgh stress dgn final year project. cam lebih kurang aku jugak la
9.muslim
10.melayu

*Orang yang kena tag kena tulis 10 perkara sesuatu pasal diri mereka.

1.final year student
2.sedang menyiapkan thesis
3.aku pon anak sulung
4.menetap di johor
5.lokasi skrg di Penang
6.i'm perakian
7.aku pendiam dgn org tak dikenali kot
8.aku berangan nak smbg master kat Australia..poyo jek nak jauh2
9.cite paling last aku tonton adalah my friend's girlfriend. bosan jek cite tu
10.rindu nasi lemak mak aku

*at the end you need to choose 10 people to be tagged and list their names.
takde idea la.. tapi takpela, sume yg aku dah mention kat tag bawah ni sila skali wat tag yg ni k. penat taip satu2 nama. haha..

10 tukang karut:

ab geldofg said...

i say aku kana tag ke....emmmmmm...nanti aku jwab ye

Seno said...

terima kasih kunjungannya Say. kamu juga punya blog yang sangat bagus dan menarik. Templatenya top banget.

n a r d indie winkie said...

to ab geldofg: sesekali nak tag kamu plak. haha

to seno: thanx a lot. hehe..

en_me said...

cek nad, me dah buat tag nih.. uhuhu

http://yginsaf.com/2008/12/12/tag-ten-ten/

Erieq said...

saya kena tag ker.,,wahh tensyen nyer..,ape2 pun i dah jawab u nyer tag dan akan di auto publish kan pada jam 11.30 mlm nie :P

n a r d indie winkie said...

to en_me: la..dah jawab ek? takpela

to erieq: ya..thanx sudi jawab tag saya nih. hehe..

KhaLifah feDi said...

emm tumpg lalu nard kf tak kn tag kan hahaha bes lah ..

n a r d indie winkie said...

to kf: sila lalu tapi kf tak dikecuali jawab tag oke..

AzRi AzyAn said...

dh pernah wat tag ni..hehe~ terlepas satu..tag yg bwh dh settle.. ^_^

sticker said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
nike dunk