award + tag

oke, ini tag pertama ini datangnye dari khalifah fedi.

Three @ 3 PERKARA TENTANG ORG YG TELAH TAG KAMU:

1. tajuk blog dia "Warna Kehidupanku"
2. dia sgt pndai berkawan, baik plak tu. cewah..
3. kat blog dia ada kalendar. hehe


Three @ 3 about me

1.umur tahun ni 22 tahun. tua dah..:-(
2.suka dengar x-fresh fm. kami tak hot, kami cooooollll. :-P
3.sangat bz lately.


pilem feveret:

1. cite ape ek?? erm..Kami The Movie
2. sama cam kf..citer p.ramlee..
3. journey to the center of the earth


SIZE PINGGANG:

&%$#


KALER SPENDER:

tak mau jawab. lalala.. secret oke.

ORANG AKAN KENA TAG:

tapi tak mau ar smpi 16 org. puas nak bgtau sorg2 ni. dengan broadband yg tetibe slow dua tiga ari nih. so nak bagi 8 org jek ye..

1. azri azyan
2. goasop
3. aie akaike
4. cik fatin lagi, aku memang suka tag dia
5. hani class mate aku
6. chip hebat
7. krokos
8. wan fara


tag kedua datangnye dari chip hebat

*who tag you?(with link)

*Tuliskan 10 perkara tentang orang yang TAG kamu.
1. nama dia syarifah adibah binti syed mohd.
2. umur dia baya adik aku, 18 tahun
3. baru abis spm
4. blog dia cantik, cute
5. dia seorg yg cumel
6. suka dgn photography..sama cam aku jugak
7. tajuk blog dia "pursuit of successful muslim
8. url blog dia, lebihchiplebihceria.blogspot.com
9. the only daughter of her family
10. ex-skolah convent. betul kot..

*Senaraikan novel kegemaran kamu.
oh maaf..saya bukan peminat novel

*Senaraikan 5 benda yang kamu sayang.
1. handphone
2. laptop
3. broadband modem
4. bantal busuk
5. koleksi buku2 lama

*Tag 7 orang
i tag..nobody

*Masukkan emo yang kamu suka.


tag ketiga datangnye dari krokos

1. Anda rasa anda hot?
kami tak hot..kami koooool. boleh camtu?

2. Upload gambar kegemaran anda.

3. Kenapa anda suka gambar ini?
Kenapa aku suka. aku punye pasalla. haha..

4. Bila kali terakhir makan pizza?
last makan mase before exam sem lepas. tu pon kawan kak ain blnje. nyum..nyum. aku sgt ngidam itu pizza la. tapi skrg perlu boikot..

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
actually lagu BSB. tapi cam tak standard nak letak kan. ape kata aku letak Avenged Sevenfold. dalam list winamp ni lagu paling last Seize The Day.

6. Apa yang sedang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
melayan kawan aku sembang, sms dgn ehem2, dgr winamp.

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?
Nard. nama dari aku form 4. before tu org panggil aku nadia. ntah mane leh sgkut jadi nard ni. oh..kf tau. coz aku dah cite kat dia. haha.

8. Tag lagi 6 orang.
sape ek??

1. khalifah fedi
2. pretty witty angel
3. erieq
4. khairil
5. ab geldofg
6. en_me

(Soalan seterusnya ada kaitan dengan orang-orang yang anda tag.)*aduh..part ni aku paling bosan

9. Sapa No 1 anda?
dia yg slalu bagi komen. dah masuk dua kali dia bagi award. jadi saje nak tag dia. hehe.

10. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
ntah..tak tau plak. tanye org punye badan

11. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.
dia dulu punye jiran seorg yahudi. haha.aku baca pe dia cite kat blog

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
oh..dia bakal engineer. insyaallah..

13. Siapakah orang nombor 2?
dia seorg pelajar medic kat dublin. cantik orgnye... :-)

14. Bagi pesanan pada orang nombor 6?
always keep in touch ya..


dan aku dapat award. thanx kat khalifah fedi lagi skali. ni award no 2 dia bagi. hehe..

ok.. ni la awardnye. so dgn ini aku nak bagi award ni pada..pada sume kawan blogger aku. ambik la korg. aku betul2 ikhlas nak bagi. nak taip satu2 malas. coz dah tak larat ni. dgn jawab tag yg tertangguh. haha..


12 tukang karut:

aie akaike said...

isk. kaler spender pun nak tau ke? huh.;p

n a r d indie winkie said...

to aie: ha'ah.. ntah pape jek tag ni. benda2 sulit pon nak tau

krokos said...

apa ni tag color spenderrrr ni!! eeeeeeeeiiiwwwwwwww

goasop said...

wuhuuu!! kena tag~

wah. ada bantal busuk?~ ehemm..

mr.syazwan said...

huhu... WAN da xkene da ke??
kuikuikuiui

n a r d indie winkie said...

to krokos: aku sendiri tak tahu ape motif dgn tag spender nih. layan je la

to goasop: hehe..bntal busuk itu penting

to mr. syazwan: wan nak ek? takpe, nnti ada lagi saya bagi

chip hebat. said...

soalan yang mencabar!
haha.
ok2

n a r d indie winkie said...

to chip, memang mencabar. haha..

KhaLifah feDi said...

emm nard saiz pingg ko same dgn kf lah so lps nie lao seluar kf basah leh pinjam ko lah yer hehe

n a r d indie winkie said...

to kf: eh, kf nak pjm suar biar betul.suar nad ade cutting tau. kang kf jadi wa..au plak. haha

AzRi AzyAn said...

dh settle n award pon dh amik..hehe~

intelligence said...

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
nike dunk