kembali

aku kembali untuk post semula entry2 baru. walau pon hanya untuk seketika, tapi dpt juga untuk membaca blog2 teman2 blogger sekalian. maaf kerana mengambil masa yang lama untuk break dari post sebarang entry. sememangnya mac bulan yang sangat2 sibuk.

mac ini juga banyak meninggalkan kenangan pada aku. banyak peristiwa yang berlaku. berikut rentetan peristiwa yang tidak dapat aku lupakan....

  • mac itu, aku berkejar-kejar untuk menghabiskan projek di makmal.
  • mac itu, aku terlibat dalam accident akibat jalan licin
  • mac itu, aku kesempitan wang untuk membayar ganti rugi moto orang yang aku pinjam tu disebabkan accident
  • mac itu, kerana accident aku fobia dengan jalan licin
  • mac itu, kerana accident macam2 hal berlaku. mcm jatuh ditimpa tangga
  • mac itu, adikku fatin dibedah untuk membetulkan tulang kakinya. aku harap selepas pembedahan ni, adik aku dpt berjalan mcm kanak2 normal
  • mac itu, buat pertama kali dlm sejarah buah hati aku dtg USM. ngeh2.. sangat happy ketika itu
  • mac itu, di hujung bulan pula sangat berkejar-kejar menyiapkan tesis untuk dihantar
  • mac itu, laptop aku sudah mula buat hal. tak smpai setahun pon beli.
  • mac itu, perkara yang tidak akan aku lupakan... perginya orang yang aku sayang dalam hidup.. al-fatihah buat arwah atuk ku yang meninggal di usia 85 tahun.. 30032009

12 tukang karut:

haniey said...

nad....dah macam sajak plak entry ni..
hehehe...
tapi,stuju la dgn nad...
bulan mac ni macam2 yg berlaku..
yg paling sgt2 x dpt dilupakan...
THESIS!!! huh...
mmg mencabar abes!!
kan? kan? kan?

a.b geldofg said...

al fatihah ...


ko tau tk aku rindu kt ko :(

fezaL Mohd said...

sangat busy anda.
bersabar ape yg berlaku k.

khaLifah feDi said...

emm nard2..byk citer kn..

ape2pon suma akn baik2 aje lps nie ok..

tingkayuk dtg blog kf ea........

ijechan said...

patutla lama x dgr cite!

pape pun, alfatihah buat arwah atuk. =D

Liquid said...

wah sangat banyak yg berlaku.

lenkali hati2 ea ketika menunggang itu. ingtlah org yg tersayang..!! eheh.

takziah di atas pemergian atuk cik nad.

dakchomey said...

bersabar la ats ape yg terjadi pade diri kite..sesungguhnye ade hikmah di sebalik itu kan..

aainachentak said...

agree!
bulan mac yg sgt menjengkelkan
bz semedang..
hailaaa..

zairi said...

xcdent? simpati nya.sib bek x cacat...

fatin- moga cepat sembuh...

buah hati? pandai2 jaga diri...

lappy- cepat2 buat backup...

Al-Fatihah buat arwah atuk kamu...

aie akaike said...

mac itu, bulan kelahiranku. ;)

joegrimjow said...

jalan licin?
pakai la slipar asadi

n a r d indie winkie said...

to haniey: memang pon. wat tesis sgt mencabar. adush..

to ab geldofg: wah.. siyes ke rindu nih? rindu kat ab jugak. huhu.

to fezal mohd: ya.. sgt bz.

to kf: thanx. mudah2an lepas ni lebih baik.

to ijechan: thanx

to liquid: thanx jugak incik liquid

to dakchomey: insyaAllah

to aainachentak: wah..kamu pon sama. ada geng

to zairi: thanx. cam bagi sokongan padu plak. hehe

to aie: happy belated birthday la.

to joegrimjow: kalo dah accident tak dan nak tahan pki slipar. huhu