home sweet home

oh.. how nice to be at home. hehe.. skrg aku dah ada kat umah. syukur sgt2. actually dah lama dah aku lepak2 kat umah ni. tapi baru la ni la sempat nak bukak blog. hehe.. neway, bukan bermakna aku sudah pon bergumbira kerna abis final exam. ada satu lagi paper. hehe..

erm.. just wonder. camne la room mate aku skrg? sihat kah dia? adakah dia akan menyalakan lampu 24/7? dia pulang tak ke rumah? haha.. hope ko fine ye cik aden. =)

so, disebabkan aku happy dirumah. mai sini aku wat tag. mcam bosan jek tag ni. haha..

tag ini dtg dari Mr. Syazwan.

1.Bekas kekasih saya adalah :
Matthew Bellamy.. anda kenal? Saya pon tak kenal. Haha.. *tongue


2.Saya sedang mendengar :

perbualan emak aku dengan makcik aku. Huhu..

3.Mungkin saya patut
Study OB sekarang. Haha..

4.Saya suka :
Berangan depan cermin

5.Sahabat-sahabat baik saya :
Bebudak kuliah saya, bebudak sekolah saya dan bebudak kampong saya. hehe


6.Saya tak paham :
Dengan perangai budak sekolah skrg. Nape ek?? Dan saya tak faham kenapa benda kecik orang suka besar2 kan? Nape ek??

7.Saya kehilangan :
orang yang tersayang. My gorgeous grandfather.. Allahyarham Buang Bin Budin. I’m missing you..


8.Ramai yang berkata :
“Takutnya nak Viva”

9.Makna nama saya :
Ape ek? Hehe.. nnti aku cek balik buku.


10.Cinta itu adalah:
an intense feeling of deep affection OR a deep romantic OR sexual attachment to someone OR a great interest and pleasure in something OR affectionate greetings.


11.Di suatu tempat, seseorang sedang :

berbual? Erm..


12.Saya akan cuba :
Do the best as I could for this final exam. Yeah..


13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
Continually


14.Telefon bimbit saya :
K810i. Wish to have iPhone one day. Huhu..


15.Bila saya terjaga dari tidur :
Akan tidur balik. Awal lagi nak bangun.


16.Saya paling meluat apabila :
Tengok pompuan gedix, tomboy, pengkid, gay, budak skolah bawah umur dating, muslim yang drunk. Eyew..


17.Pesta/Parti adalah :
something yang tak best.


18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :

ikan duyung. *tongue


19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
15-17 tahun sahaja.


20.Hari ini :
Aku makan soto.


21.Malam ini saya akan :
Main mesej.

22.Esok pula saya akan :

Kemas umah.

23.Saya betul2 inginkan :
Kamera DSLR dan sebuah kereta.

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
Time tu aku sikat rambut.

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :

Pusat beli belah.


26.Makanan Barat atau Jepun :
Barat. Aku tak suka makanan Jepun.

27.Bilik yang terang atau gelap :
Terang.

28.Makanan segera adalah :
Sangat tak elok.

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
aku tak ingat la..

30.Siapa yang anda nak Tag?
ntah la.. aku tak tahu. Tag aden la.

12 tukang karut:

khaLifah feDi said...

emm nard kf xsuke bilik yg terang even time mlm2 emm..:)

cima said...

16.Saya paling meluat apabila :
Tengok pompuan gedix, tomboy, pengkid, gay, budak skolah bawah umur dating, muslim yang drunk. Eyew..

same la

HEMY said...

parti best la...tp yg legal la..sbb ada kawan2..kuarga..haaa

gluck final!!

-WaN- said...

tak suke parti?..bior betol..hehe

tehais said...

Haha.Maaf.Saya takkan buat tag ini sbb tag sblm nie soklannya adalah sama :P

Please refer to my entry : Tag dari ladykiki (4)

Slamat den!

joegrimjow said...

da de dslr
yeyeye

a.b geldofg said...

bgus jgn tag sapa2...aku dah boikot tag

NASRUL NASH said...

biasala kalo dh kat hometown,
xde nk ingat tenet dh, ingat nk relax je...
hehehe...
ikan duyung??
tangkap gmbr x??
huhu...

Maswani said...

bestnya dpt blk kg kan..akak pn x sabar nk blk bln dpn..tp x best sgtlah, byk sgt kenduri..huhu..

en_me said...

kamera dslr tewww.. ahaks

n a r d indie winkie said...

to kf: isk..takut la gelap.

to cima: semestinya sama. i hate it.

to hemy: bek wat kenduri doa selamat. hehe.. neway, thanx wish.

to wan: ha'ah.. tak kena dengan jiwa

to tehais: oh, maaf2. aku tak perasan.

to joegrimjow: kamera idaman.

to ab geldofg: memang aku nak boikot tag la.

to nasrul nash: tak ambik plak gmbr. hehe..

to maswani: bese la kak. time2 cuti nih.

to en_me: bagi la dslr kamu.

mr.syazwan said...

akhirnyaaaaaaa

buat jugak...

hehehe

time kaseh...

=)