kisah pil perancang

mungkin tak ramai tahu ape kaitan pil perancang dengan seorang mak nyah. seorang? tak kisah la brape orang pon.

anyway, this is the story based on my experience. dulu aku keje di sebuah farmasi di daerah Muar sementara menuggu result UPU kluar. time tu, aku baru jek abis matrik. terus dapat keje kat situ. rezeki.. hehe..

and satu hari, farmasi tu didatangi oleh seorang mak nyah. aku yang sedang mengelap rak2 ubat2 tu terus bangun dan tanya pada customer tu. tak tahu nak panggil akak atau abang. but then, tanye je la.

aku: ye, nak beli ape?
nyah: nak beli ****
aku: ape?
nyah: ****

actually, aku letak **** sebab aku tak ingat ape nama pil perancang yang dia mintak. aku mana la arif bab2 gini. kebetulan kat farmasi tu hanya ada aku dengan pharmacist, Kak Faizah.

aku terus bawa dia jumpe Kak Faizah. and nyah tu terus bgtau pil perancang yang dia cari tu. aku yang blur2 just dengar and lihat jek kelakuan nyah tu.

aku tertanya-tanya kenapa nyah ni cari pil perancang. so curious to know. lepas nyah tu kuar farmasi aku pon tanye Kak Faizah knape ye dia beli pil tu?

then, Kak Faizah bgtau kat aku jangan pelik kalau nyah cari pil tu. memang dorg beli sebab dlm pil tu mengandungi hormon2 perempuan. ni kes transformasi la. dorang makan, then the effect: bulu2 akan kurang, kulit jadi halus sket dari sedia ada, dorang akan punye breast sket, urm..apa lagi ek? aku dah tak ingat.

oh ye, satu lagi pil perancang boleh menembamkan seseorang. maksud aku, makan tu badan boleh naik coz pil tu ada steroid. dan aku tak heran la, nyah tu badan memang mantop. mgkn dah bese sangat makan pil perancang.

tapi ini la sedikit sebanyak yang aku tahu knape mak nyah beli pil perancang. tapi kalo korang tahu lebih lagi, share la sama2. just for widen the knowledge. :-)

12 tukang karut:

Putri Norfadillah. said...

ahahah ! now i know y mak nyah t'sgt2 la hot dr pompuan biase .. :D

a.b geldofg said...

ko ni apa hal dgn pil prancang?
ni ada rncangan apa2 ke?

ko jgn mcm2...aku tarik tlinga ko kan!

13may said...

Oh! patut laa...hehhe hehhe

ronda ronda dari blog tehais :)

ije said...

no wonder la dorang terlebih lenggang. nak tunjuk keberkesanan pil tu la kot. haha

Monkey D Luffy said...

aku makan blh? ;p

joegrimjow said...

bahaya lama2
ade effect

gune skil je

tehais said...

Auww! Ai tulen bang.hahaha

Geli la tengok nyah.Rasa nak sepak soh depa sedar diri.hahaha :P

n a r d indie winkie said...

to putri norfadillah: yeah. tapi bajet hot je tu

to a.b.: aku tak bersalah

to 13may: selamat datang. :-)

to ije: mgkn la tu.haha

to monkey d luffy: boleh2. haha.. kalo ko nak join dorg.

to joegrimjow: skill camne tu?

to tehais: haha.. tak tau takpe

azaHmaeL said...

ape la g amik OCP. macam takde keje len. kene breast cancer baru tahu. huuu

ps: hi nard, i'm new here hehe :D

n a r d indie winkie said...

to azahmael: tau takpe. skrg lelaki pon leh kena breast cancer kan.

welcome!!

NASRUL NASH said...

ooo itu ke sebabnya...
pelik2 manusia zaman skrg..
hish hish..

BeMiE said...

ni farmasi kat mana ni... kat ngan pustaka hussain tu ker...?