rindu dendam

kalo cemburu tanda sayang. kalo rindu tandanya ape??
haha.. aku buat teka teki plak kan. oh tidak. aku tak berminat nak bermain teka teki oke.
anyway, aku rindu pada si.. ehem2.. encik dean aku la. aduh, pegi ofis terbayang wajahnya. gila bayang kah aku. aduh..
ni baru dlm malaysia, kalo la encik dean aku dah pegi ke Jepun. alamat, jadi gila la aku. oh tidak..
untuk merawat rindu ini, aku nak jawab tag
dari rakan seperjuangan aku yang macam Jepun nih (lebeh2 lagi dia baru balik Jepun. baru ke?:-p) si
hani shakila..

****************************************
1) Beside your lips,where is the favourite spot to get kissed?
kat dahi.... (*_*)

2) How did you feel when you woke up this morning?
ngantuk. tido tak cukup. tapi kena bangun juga untuk bersalaman dgn adik aku yang nak merantau ke negeri no 9.

3) Who was the last person / people you took photo with?
dengan..ehem2 aku la. encik dean aku ketika kami di dataran pahlawan 2 ari lepas.

4) Would you consider yourself spoiled?
sometimes.. erm..

5) Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?
dulu kot. time kat matrik and u. tapi masih baik cam dulu. tu dia, palie dan paan.

6) Do you want someone to be dead?
sape nak. mengong sungguh mu.

7) What does your last text message say?
i text.."abah kat mane? will you take me back home after 5.30?"

8) What are you thinking right now?
pikir nak cepat abis jawab tag

9) Do you want someone to be with you right now?
mau.. mau encik dean. muahaha..

10) What was the time you went to bed last night?
12.10am.

11) Where did you buy the tee you are wearing now?
aku dah tak ingat la..

12) Is someone on your mind right now?
family aku yang on da way balik dari seremban dan juga encik dean.

13) Who was the last person who text you?
my dad..

hani..sampai sini sahaja aku jawab. tak larat dah..

the E.N.D

7 tukang karut:

khaLifah feDi said...

emm rajen plak si nard wat tag ea..!! ingatkn dh xder lagi tag2 nie emm =)

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuu...rindu dendamm....me t0o..adehhh...;p

speckurosaklagi said...

y en dean not me..huhhuhuh

a.b geldofg said...

yg pasti ko tk rindu kt aku kan?

n a r d indie winkie said...

to kf: nak bersara dah dari tag ni. huhu..

to mistaken identity: pastinya rindu dendam pada malaysia kan? hehe..

to speckurosaklagi: kamu? hehe.. nak jugak ke?

to ab: rindu sama kamu. rindu sama entry kamu.

haniey said...

thanks nad, jwb tag...
len kali haniey nak suh jwb tag lg bnyk2.. hahaha

patahati said...

Sorry lah kawan, tak de yang dapat tanding rinduku ni ha, jom datang tempat aku ye....pelik lah..