pagi yang gelap, kini sudah terang:-p

pagi2 dah ngadap laptop. hehe.. tujuan sebenar nak study bahasa jepon. tapi melencong wat benda lain plak. sambil2 tgk pemandangan dari luar tingkap. suka sgt tgk pemandangan waktu pagi. dah la cejuk. hehe.. teringat dulu2 pengalaman nak gi skolah dalam kabus tebal. time kecik2, sekecik 7,8 tahun. masa tu duk kat sibu, sarawak. gi skolah jalan kaki dgn geng2 sebelah umah. tu la geng2 sepermainan. main sume tradisional. outdoor. tak pernah langsung main indoor. tu la game yg kitorg suka main, 'datuk harimau', galah panjang, nyorok2, kejar2, main rumah2 (ko jadi mak, aku jadi anak, ko lak jadi bapak). haha.. best sgt. tapi tu takkan ada lagi... dan geng2 aku?? suma tak tau katne. yg aku tau ade la sket. sorg ni kebetulan sama u dgn aku. ada sorg ni dah kawen, baru dpt anak last raya. tapi tu la, bile kita dah jumpe balik, kemesraan tak seperti dulu. masing2 kekok nak berbual. erm..memang waktu pagi mengingatkan aku dgn byk perkara. and tadi sempat jugak snap pic pagi. :-)
view from my room

view from Mr Dean's house

4 tukang karut:

Liquid said...

hm... tulah. kalo ley jd budak2 kicik blk kan best... happening jek hari2 men, xde masalah sume. huk2.
aku rindu zaman kanak2 ku... huu... =)

filz said...

nard??is this really u??hua3.. camne ko leh jmp blog aku?? hehe

n a r d indie winkie said...

zaman kanak2 memang best. if i could turn back time, i will turn to the childhood. hehe.. ye la filzah. ni aku. nasib baik igt. :-p

Diana said...

moshi moshi arigato gozaimasu!
ekekek>.<
spekang jepang :P
salam salam anyway saje je lalu nak nyibuk blog org xD