final exam fever

oh..it's been a long time i didn't post any new blog here. busy sungguh dgn final year exam.luckily, ni sebab tgh kelapangan coz paper next ari rabu (12 hb) dgn khamis (13hb), jadi sempat jugak nak ngomel ngarut2 smbl bertemankan lagu the rhaman - letak balik sayap. haha.. overall paper sume tough2 dtg dulu. nasib baik dah lepas paper plant genetics dan juga genetic engineering. yg takleh bla siap leh mimpi soalan pe nak kuar. mgkn sebab cuak sgt kot. gitu la keadaan seseorang yg dlm otak dia dah tepu dgn element2 DNA ni. mcm sengal jek bunyinya..kuikui.. takpe2. tinggal 1 lagi paper teras, tissue culture technology. teruskan usaha nad.. kalini pointer mesti tough. no more crying! ^_*

3 tukang karut:

maswani said...

assalamualaikum..
salam perkenalan..
best la baca blog orang muda2 nih..

megat said...

cantik blog kau ni

n a r d indie winkie said...

hehe.. idea org muda2 yang tak berapa nak matang.:-p