balik kampung!!

cuti sem dah nak bermula. hostel pon dah start lengang. tapi aku balik lmbt lagi. uwargh!!! hidup pon semakin bosan. nak tgk tv takleh coz bilik tv dorg wat simpan barang. pastu dikunci plak bilik tu. dulu tak strict pon mcm tu. ni mesti kes penggawa baru. susah betul. dan aku pon takde hiburan nak tonton. ngadap la laptop ari2. huh..buhsan. last 2 hari lepas, aku teman anta kak ain gi terminal coz bas dia ke batu pahat jam 10.30 mlm. barang dia...dasyat byk mcm dlm pic tu. siap ada kotak dia bawak balik. "kak ain, pe dlm kotak ni".. "kasut". banyak gile kasut dia. tapi memang pon, asal gi bilik dia, rak kasut tu smpi tak muat2. cmpur dgn kasut room mate dia lagi. memang la. patut dia mntk aku ngan kak aza teman dia gi terminal bas sg nibong, nak anta barang yg gile banyak ni. nasib baik tmpt letak brg bawah bas tu besar. hihihi.. tapi dia dah balik aku pon jadi bosan. kalo tak, dia ar ajak kuar gi makan. skrg makan pon bungkus naik bilik jek. wah..sedih. dan dia balik pon menyebabkan aku rasa nak balik!!! tak sabar nak balik umah!!

2 tukang karut:

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

waaaa...bestnye blk kampung....appy blk kampung..hehe...;P

@LiYaNNuaR said...

sonoknya dia da cuti lama... selamat balik kg, ok... take care...