tag + expo

Post today, aku jawab tag Nuar yang dah berminggu-minggu aku tangguhkan. Maaf la Nuar. Aku sememangnya malas nak jawab tag. Haha.. Tapi nak jaga hati ko, aku buat jugak. Amacam? Baik tak aku. Ngeh2..

1. Nama timangan anda
Family: Along & Nurul
Kawan2: Nard
Abe: haha.. secret la..

2. Anda seorang yang
emosional. :-p

3. Lagu feveret
Buat masa sekarang aku rasa best lagu Skudap Skudip - Ska La La

4. Makanan kegemaran
Pape yang mak aku masak memang sedap.

5.................-->sila tanya hua Seng
Soalan ape ni??

6. Warna kesukaan
Pink & Purple

7. Benda yang mesti ada dalam beg
Hp, beg duit, kunci kereta, compact powder, vaseline, Maybelline water shine.

8. Kali terakhir anda menangis
Tak ingat.

9. Sikap yang buat anda strezz
Keje banyak yang last minit, barang aku hilang dan tengok orang lain stress buat aku yang stress.

10.Tag 60 rakan anda
Nobody la. Kalo korang rasa nak buat, buat aje tag ni.

Ok, sape-sape lagi yang nak bagi tag kat aku harap bersabar nak tunggu aku jawab. Tambahan minggu ni aku sedikit sibuk sebab aku kena handle booth company aku kat LIVESTOCK ASIA EXPO & FORUM 2009 yang bertempat di Kuala Lumpur Convention Centre. Korang free datang la ke booth company aku ya. No B106. Hehe.. Jumpa di sana. :-)


8 tukang karut:

speckurosaklagi said...

booth ko jual apa??ayam lembu kambing ke?

nuo vic said...

haha.. bestlah duk jalan2.. ni baru enjoy kerje.. jalan pi kl.. semua company support ke.

farah said...

handle booth ye.

mesti busy yg amat nie.

:P

haniey said...

ape kena mengena kompeni nard dengan ayam lembu kambing dan seadik bradik dengannya? sedikit kekomfiusan di situ...

♥«mrs.M!ê.Sh!ñ0da»♥ said...

huhuhuuu...
lame dah tak wat tag2 ni...hehe..;)

encik ariff said...

ada makan2 free x?
:P

n a r d indie winkie said...

to speckurosaklagi: booth aku jual baja. hehe..

to nuo vic: company suppot. nak suruh aku support sendiri tak mampu la beb. hehe..

to farah: busy jugak sket. tapi best jalan2. hehe..

to haniey: tahu takpe. bos aku sibuk suruh pegi. sebab nak promote untuk hilangkan bau tahi ayam and sebagainya.

to mrsmieshinoda: kalo nak wat tag, sila la. hehe..

to encik ariff: takde yang free. sume bayar sendiri. huhu

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情