hurm..


maaf kiranya aku tak dapat nak meng hapdet selalu ini blog. lagi2 skrg blog aku dah ada anak satu. dengan sape dia kawen tak dpt dikenal pasti. anak blog dia nama adobe-ing.

aku mntk maaf kalo aku tak sempat nak berkunjung ke mana2 blog especially orang2 yang baru jadi followers aku. aku tak dpt nak view balik blog korang. tapi aku jnji bile sume dah oke, aku dtg jenguk.

ape masalah aku? ya.. masalahnye aku mengalami masalah internet yang melampau skrg. tak dapat nak online kat umah. huhu.. tapi insyaAllah bulan depan akan kembali normal.


selain aku skrg punya kerja baru, iaitu suri rumah. muahaha..

20 tukang karut:

a.b geldofg said...

aaaaaaaaa!
ko dah jadi suri rumah! :O

en_me said...

ada yg lebih fenting dari blogging kannns.. ehehe, salammms puan nard tewww..

cIk JanNah said...

slamat mmbz kan dr anda nard..
cik jannah pon away gak start 2morow..

;)

+ akhis + said...

~same laa...
~suri rumah..hahaha..

tehais said...

aku pun dah dapat keje iaitu bibik.huhu ;(

Hg dapat keja nanti jangan lupa bagitau aku na..

Rindu la kat rumet aku...

haniey said...

nmpaknye kite pon bakal mengikut jejak langkah nard gak...-->surirumah! hehehehe...

aduka said...

suri rumah? O_o

Liquid said...

mau jadi suri rumah di rumah incek liquid x..?? ngehehehehe =P

NASRUL NASH said...

laa ape masalah ngan tenet??
sampai bulan depan baru ok..
suri rumah siap masak ke??

farah said...

selamat mengemas rumah nard!

:P

khaLifah feDi said...

ahaks..suri rumah ea!!!


wah nard blajo masak2 ok!!!

mr.syazwan said...

knp skrang x normal ke??

huhu

speckurosaklagi said...

suri rumah...blog lagi satu tuh pasal apa?

Monkey D Luffy said...

latihan sebelum jd surirumah sebenar ek

hehe

dakchomey said...

da abis blaja yerk?

aloy_paradoks said...

gunalah broadband....

faqiha said...

tenet mmg byk masslh skrg :)

FdausAmad said...

Gua nak jemput lu dtg kenduri kt blog gua beb..
FOLLOW skali pun xpa kasi meriah..

blog gua tu dh tak seimbang..ramai sgt budak budak berat ke belah punk.

n a r d indie winkie said...

to ab geldofg: suri rumah sementara..

to en_me: betul2. setuju sangat. lagi2 kalo dah keje.

to all: aduh.. malas plak nak reply satu2. ape2 pon thanx byk2. nnti aku pegi page korang.

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室