KAMI the gig!!!


tanggal 18 oktober 2008.. huhu.. as mentioned in this flier, kami the gig will be held at Bukit Jalil Car Park. hoh.. well, it seems like i can't go there. dah rancang dulu nak gi, together with my bro. tapi nmpknye tggl angan2 je la coz i was so busy with my final year project.lagipon poket tgh kering hujung2 sem ni. but it's ok. takdela frust sgt pon tak dpt pegi. coz aku dah gi kami the gig yang kat penang. wow.. sgt2 best. sume band mantap2. especially sape lagi kalau bukan butterfingers la. hehe.. however, i just reached there at around 4 pm. the gig was started at 2 pm. but luckily, masa tu band2 yang best2 lom perform. hehe.. so excited that time coz aku dpt bergmbr dgn emmet from butterfingers and also aidil from the couple.
tapi, malang sekali tak dpt nak beli baju kami. yang tinggal just the bigger size. "bang, saiz s takde lagi ke?".. "dah abis la dik. dtg kami the gig kat bukit jalil la, kitorg ada jual". hampeh dia. tapi takpela. aku beli baju one buck short. the tag 'halal and loving it' looks interesting. rm30 kot..tak igt dah. kami tiga2 org (shak, nard, khaty) beli baju sama. tapi tak kisah pon. kitorg bukan satu course. hehe.. tapi saiz s tinggal 1 jek. bagi kat shak. aku ngan khaty ambik saiz m. ok what. baju besar sket. it's better for me. then, we enjoy the gig. tapi kitorg lepak tak lama. budak 2 org ni dah nak gi fly fm campur chart plak kat city bayview hotel. takpela. around 7 pm kitorg blah la. tak sempat nak tgk the times dgn bittersweet perform. tapi..sume tu tak kisah. sebab bittersweet pon ada perform mlm tu kat fly fm campur chart. the times plak perform kat dtsp usm sempena sparkling indonesia. hehe.. what a best week!!...^_^
here some pics during kami the gig at penang.



1 tukang karut:

l!l_sh!3zuka said...

cira n katy kan lam pic 2?membe2 aku tu.