kamek sik tahu madah apa..:-(

ikut title kat atas..camtu la aku skrg. blank.. sebab dah dpt online, aku lupe nak study. padahal ada assignment kena cari kat tenet, tapi aku duk bukak benda lain. meh sini aku ngarut2 jap kat blog. huhu.. siang tadi settle aku punye presentation untuk bahasa jepun. luckily part aku nak ngomel tak byk. ni dia dialog aku..
nadia- tay san, fitrien san, joyce san..konnichiwa. kyo wa atsui desne. (sneezing)
- hai, chotto. taijyopu desu ga. konsyu no syumatsu wa nani o shimasu ka. doyoubi ni ega o mimasu ka.
- ee..soshimashio. nichiyoubi no gozen 9 ji han ni watashi no uchi de aimashio.
- matane
tu la sket. ada lagi dialog. tapi malas nak igt. haha. presentation yg agak sederhana. mgkn sebb terlalu sgkt dan kurang props. tapi takpela.. at least aku dah abis ambik japanese sem ni. sem depan tak mau ambik la.. tak larat. lagipon ambik sebab nak cukup kan unit jek. hehe..

1 tukang karut:

amir.myself said...

know nottin bout ACCA?? waaa.. silap besar seh.. smthin about accounting je.. nottin much.. hee.. :)