andy estranged tiru s. gates??

haha.. ni bukan nak wat gossip atau pape la. kerana aku lom layak utk jadi wartawan atau tukang karut mahupon paparazi. erk..ntah pape aku ngarut. neway cite dia camni. cuti raya lepas aku tgk video estranged - yang pernah ni. skali azriq (my bro) perasan yg style andy dlm video tu mcm style synyster gates dari avenged sevenfold. haha.. bile tgk balik memang ada pon. tapi tak tau la andy tiru s. gates atau ini adalah kebetulan. hehe.. pape pon dua2 org ni tetap aku minat. ni pic yg aku ambik dari video yang pernah dan juga beberapa pic dari video dear god dan afterlife (a7x). u judge it by yourself...









1 tukang karut:

Aishahana said...

tak sengaja je kot. Kan cam slalu je artis indie band buat image goth sket2 camtu..hikhik