duka suka

Lama aku tak menyentuh keyboard dan memulakan semula entry aku yang sering tergendala. Actually, pagi2 aku pasti ada idea. Tapi bila aku dah menghadap skrin, hanya Dynomite yang jadi pilihan hati. Berat sungguh rasa hati untuk aku browse www.blogger.com. Tapi kali ini aku kuatkan hati aku menaip sedikit entry yang aku sendiri tak tahu padat ke??

Anyway, hati gundah gulana bila orang ada facebook. Tapi aku rasa berat hati sungguh nak buat. akaun Lagi2 aku sendiri tak mahu terlibat lagi dalam laman sosial. Aku bersara? Mungkin? Lagi2 gundah gulana bila si dia sudah punya facebook. Meninggalkan aku seperti di zaman yang kebelakang. Mungkin tak ada facebook, tak maju. Tak tahu la. Penting ke? Never mind. Aku masih boleh bernafas di dunia tanpa facebook.

Emosional huh? Mungkin jugak. Lagi2 aku tengah melayan lagu L. Daniele. - Melankolia Sungguhpun aku seperti sudah slow dengan dunia indie, tapi aku masih melayan lagu2, dan masih meng'update'kan diri. Camne aku update? Dengar xfm la. Macam promote lak kan. Emosi lagu ni sebab lirik dia. Korang cuba la hayati (kalo rajin).

Sayup,
Melihatmu,
Dingin tubuh,
Disisiku,
Wajah,
Senyumanmu,
Tiada lagi,
Detik ini,

Melankolia,
Buat kita,
Cinta ini kurasa,
Dugaannya,
Maha Esa,
Mengertilah,
Ku pinta Simpati..

Andai,
Dikau pergi,
Airmata,
Mengiringi,
Mungkin,
Kau disana,
Bahagia,
Lebih sempurna..

Melankolia,
Buat kita bersama,
Takdir memaksa,

Memisahkan Semuanya kuterima,

Maha Esa simpatilah,

Melankolia milik kita,

Andai,
Dikau pergi,
Airmata,
Mengiringi,
Mungkin,
Kau disana,
Bahagia,
Lebih sempurna..

Ya, aku jiwang kan? haha.. Tapi bukan jiwang karat. Harap maklum. Oke, mari membahagiakan diri. Aku cam nak share email dari aden. Dah lama dah dia pos, tapi cam best plak.


How smart is Your Right Foot?

Just try this. It is from an orthopaedic surgeon..... .......
This will boggle your mind and you will keep trying over and over again
to see if you can outsmart your foot, but, you can't. It's pre-programmed in
your brain!

1. While sitting where you are at your desk in front of your computer,
lift your right foot off the floor and make clockwise circles.

2. Now, while doing this, draw the number '6' in the air with your right
Hand. Your foot will change direction.

See, interesting isn't? Hehe.. ok, sini saja update terawal bulan disember.

p/s: Rock the world tahun ni dapat pegi ke tak ek?? Teringin seh.

13 tukang karut:

'AQILAH said...

lagu tuh best :)

mylife-mysin-myfate said...

ya..lagu tu boleh tahan..tapi selalu aku dengar separuh jer...pastu sure aku tukar channel fm yang lain

joegrimjow said...

ni lebih dari berkarat dah ni jiwangnya

n a r d indie winkie said...

to 'aqilah: wah..ada supporter.

to mylife-mysin-myfate: lagu tu best hanya separuh je kot bagi kot. hehe..

to joe: karat sebab terlalu terdedah kepada O2 dan garam. maka proses pengaratan senang berlaku.

Fatt Chin Choy said...

aku ada FB tak aktif pun

en_me said...

jiwang kannns.. ehehe

aloy_paradoks said...

jiwang? ye.... anda jiwang..

speckurosaklagi said...

1st my senior skola brother dia nyanyi lagu tuh

2nd..fb cari member skola je..

3rd...rock the world thn nih mcm tak join je wuahhahaha...sedih...

Rashid said...

ermm sekali sekala jiwang apa salahnya.. kan itu juga satu kurniaan. Bila berjiwang kita akan lebih merasai.. janji kita tak leka. kan kan ..

Berjiwang sekali sekala tapi gerak langkah sentiasa gagah ke depan!!

encik ariff said...

jiwang mmg best.
haha.

dakchomey said...

kak..fara da abis spm...

n a r d indie winkie said...

fatt chin choy: nape ko tak aktif? bese org skrg gile fb.

to en_me: sama2 jiwang ke?

to aloy paradoks: mari berjiwang.

to speckurosaklagi: 1st, kimslm kat mamat tu. hehe.. 2nd, memang dak skolah aku pun ramai kat fb, tapi aku jual mahal, 3rd, aku pun cam tak pegi jek rtw.

to rashid: jiwang ni cam kasih sayang kan? :-p

to encik ariff: sah ko ni layan rock kapak

to dakchomey: dah merdeka ya? best kan?

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室