pizza..nyum2

Tajuk status aku dalam Yahoo Messenger minggu lepas : "Pizza..Nyum2". Sila jangan buat spekulasi bukan2 oke. Memandangkan status yang aku sengaja letak di waktu siang kerana aku mengidam bukan2. haha.. Mengalahkan orang mengandung. Memang ramai jugak yang terus buzz aku tanye aku puasa ke tak. Startingnya soalan dari Ejon.

"Nad, kalo ye pon ko tak puasa, tak payah la bagi tahu semua orang"

Hoh..apakah? Tak sangka status camtu terus mendatangkan buruk sangka orang lain. Korang, tak baik berburuk sangka kepada aku yang tak bersalah. Haha.. Aku pun jelaskan perkara sebenar dan hajat aku yang mahu makan pizza. Teruknya ngidam aku nih sampai termimpi2.:-(

Seterusnya aku di 'buzz' oleh nuar dengan fahrul. Masing2 mengajukan soalan yang sama macam Ejon. hurm.. Penat aku explain satu per satu. Pasni memang tak boleh lagi aku letak status camtu.

Balik jek rumah, aku terus bagitahu hajat mulia aku nak makan pizza pada mak. Mak tak suka pizza. Dia prefer KFC. Tapi tekak aku nak makan pizza. Mak pun setuju jek. Lalu aku plan dengan si kembar no 1.

"Adik, malam nanti ko teman akak pegi pizza. Kita bungkus jek." Adik aku pun oke jek. Bila plan aku diketahui oleh abah, dia pun meng'order' mushroom soup. Last2 aku ajak sekali abah pegi. Hehe.. So, lastly, 3 orang ke pizza lepas terawikh. Kenapa lepas terawikh? Sebab time tu perut dah kruk krak balik.

***Muka mengantuk tunggu pizza siap***



***close up***

And finally, kami peluang ke rumah dan melahap la pizza yang di order tadi. Massala Chicken. Nyum2...

Tercapai la hajat aku kini...

14 tukang karut:

Kaseh Mucuk said...

sejak pose ni lom mkn piza lg, rasa nk p skang gak! ishhh

nuo vic said...

hahaha.. ko mengidam jugak pizza time puase.. huishh.. bile nk belanjer aku..

n a r d indie winkie said...

to kaseh mucuk: sila2 pegi. jangan lepaskan peluang. hehe..

to nuo vic: haha.. mengidam ntah pape. jom la nnti raya kita makan pizza.

NASRUL NASH said...

taun nie time pose lom mkn piza lagi.
taun lepas time pose, 2 kali mkn piza.
adeh. :p

farah said...

alahai,

lain kali kena letak mengidam mau makan pizza, yum..yum..

hehe

:D

.rafiq. said...

wah sedapnya. dah 18 tahun tak makan piza. ngidam jugak.

haniey said...

amboi nard... macam x penah jumpa pizza je.. haha.. so, dah dapat makan... puas ati dah ke? or ngidam mende len plak ni??? kekekeke...

a.l.e.f.a.h said...

wah,
blog dah new lOok!
hehehehe..
waaa,da lame x mkn pizza!!
jeles2!

speckurosaklagi said...

sedapnye,,,,last2month nk pi mkn kat Qb tapi org ramai,,,sampai skrg blum mkn lagi..huhuhu lapar pizzaa...

Mr.Chenta said...

Tak puasa ! =P

Paradoks said...

PARADOKS mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin
-aloy

n a r d indie winkie said...

to nasrul: jadi, silalah ke pizza berhampiran anda.

to farah: jgn sis, nnti mengundang kontroversi.

to .rafiq.: wow.. 18 tahun tak makan pizza? masa awak baru lahir dulu pernah makan pizza yek?

to haniey: eh.. ngidam benda lain lom lagi. hehe..

to alefah: inilah anjakan paradigma. :-p

to speckurosaklagi: jauhnya nak mkn smpi qb? slalu lepak gurney jek. hehe

to Mr. Chenta: eh. puasa la. tak baik tuduh2 tau

to paradoks: selamat hari raya jugak:-)

speckurosaklagi said...

qb lagi dekat dari gurney...tp gurney lagi besh...

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情