dream comes true

bersiaran langsung dari makmal penyelidikan bakteria aku, cewah.. haha.. ni sebab update time dlm lab. bosan seh.

oh ye, jika korg igt, aku pernah post entri berkenaan dgn jam kan. bagi yg tak tahu, sila rujuk sini.

so, setelah kewangan kembali stabil, aku akhirnya berjaya membeli sebuah jam yg aku impikan selama ini. jam bukan sebarang jam oke. inilah jam yg paling berhrga aku pernah ada. selama ni aku beli jam stkt rm20 dan ke atas jek. tapi disebabkan advice mak kesayanganku suruh beli jam yg agak mahal sket, aku pon beli la. bukan pe, dia kata aku ni pki jam sume nye rosak. wah..wah..aku seorg yg pemusnah jam ke? :-p

neway, layan la gmbr jam aku ni. ahaks. saje nak berlagak ngan korg kan. namanye climber flowery.




ha, yg ni jam kak ain dgn aku. dia punye nama luludia. nmpk cam sama tapi actually tak serupa. ahaks.. bahagia rasenye.. (^_^)

16 tukang karut:

aainachentak said...

warhh..cantek jam dia!!;) aku mao satu jgk!

Modandi said...

ni swatch petaling street ke? :p

KhairiL's said...

wahhh, ade jam baru
mahallll x

haniey said...

comey la jam nad..siap ade bunge2 lagi..nak pinjam bley?? :P

farah hanim said...

cantiknye jam!! :)

amir.myself said...

oit2! haha.. best la ko impian dah tercapai~ uuuuuuwwww... aku pon ngah bahagia impian ak dah trcapai..

jom klik2!! ;P

cima said...

lawa gak jam tu

ab geldofg said...

jam yg aku kasi tu simpan elok2 ye

fatindean said...

mane la duet ptptn tak abess
hahaha *kidn
anyway tahniah2

faqiha said...

wee lawanya

n a r d indie winkie said...

to aainachantek: mau satu jugak? wah..nnti nad blnje.

to modandi: petaling street tmpt pe ek? haha..tak pernah smpi pon.

to khairil: mestila mahal. :-p

to haniey: pjm bleh, tapi satu jam rm10, bleh? haha

to farah hanim: thanx dik.

to amir: haha..mestila. aku tau ko tak suka jam ni, tapi aku suka. papepon dah tercpi niatku

to cima: lawa? wah..thanx

to ab geldofg: baiklah, saya simpan jam ini baik2. :-)

to fatindean: nasib baik aku bukan ambik ptptpu. wakaka

to faqiha: thanx dik

Atan said...

ada dua kan,,,,,
bagi la satu kat atan

Liquid said...

waa incek liquid mau mau mau..!! ehehehe. cute nye jam ade bebunga lg tuh. ngeh2.

eJump said...

woahh... smart3...
dienye tali jam tu smart...
brp ratus nie?..ngee~~~

senget said...

wah.. gilew la..
leleh liur tgk jam anda..
sunggoh munusk kalbu..
swatch eh..
bape rat?
ish...
jelesh nih...
huhuhu..

En. PeRD said...

giler smart... caya lah... harga?? baper rat ni??